Waar wordt het geld verdiend?

Dinsdag 02 januari 2018

Veel aandacht voor de mogelijkheden die toegevoegde-waarde-cijfers bieden in de nieuwste uitgave van LISA NIeuws (nummer 33). Bureau Louter heeft een diepgravende analyse gemaakt van het Nederlandse regionale verdienvermogen: "Waar in Nederland wordt het geld verdiend?"

Daarnaast is er een analyse van I&O Research over de detailhandel en horeca, tijdens en na de economische crisis: “Meer banen in detailhandel en horeca, maar niet overal”.

Ten slotte verhaalt de Erasmus Universiteit over hun wetenschappelijke onderzoek, (mede) mogelijk gemaakt door LISA: “Bedrijvendynamiek en campussen in Rotterdam” en “Circulaire economie: naast duurzaamheid ook werkgelegenheid?”.

 De volgende editie van LISA Nieuws verschijnt medio 2018. Als u vragen of suggesties hebt of wilt reageren op één van de artikelen, neemt u dan gerust contact met ons op. Meer informatie over de LISA-cijfers, en wat deze voor u kunnen betekenen, vindt u op onze website Of stel uw vraag via info@lisa.nl. Wij denken graag met u mee over uw onderzoeksvraagstukken.

Heeft u belangstelling voor LISA Nieuws? U kunt kosteloos en geheel vrijblijvend een abonnement aanvragen door uw adresgegevens door te geven via info@lisa.nl.

 

ga snel naar
VOOR FEITEN EN CIJFERS OVER WERKGELEGENHEID